Second opinion aanvragen

Als klant van een rechtsbijstandsverzekeraar heeft u recht op vrije advocaatkeuze. Dat betekent dat u altijd een second opinion mag vragen aan een onafhankelijke advocaat. En dat u altijd kunt overstappen. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, dan bespreken we uw letselzaak.

Second opinion letselschade

Heeft u al iemand die uw belangen behartigt, maar wilt u graag een second opinion over letselschade? Bijvoorbeeld omdat u het niet eens bent met de aanpak van de jurist van de rechtsbijstandverzekering? Meestal is in de verzekeringspolis opgenomen dat u het recht heeft om een second opinion aan te vragen bij een advocaat. Dit werkt als volgt:

  • U vraagt aan een van onze advocaten om een second opinion.
  • Onze advocaat neemt contact op met uw rechtsbijstandsverzekeraar.
  • De rechtsbijstandsverzekeraar en onze advocaat spreken een prijs af voor het geven van de second opinion.
  • De rechtsbijstandsverzekeraar geeft onze advocaat vervolgens de opdracht om deze zaak te bestuderen en een second opinion te geven.

Second opinion advocaat

Singh Raaijmakers Advocaten geeft geregeld second opinions in letselschade. U hoeft niet alleen contact met ons op te nemen als u een klacht of een geschil heeft met uw rechtsbijstandsverzekeraar. Ook als u twijfelt over het advies van uw rechtsbijstandsverzekering, is het zinvol om een afspraak te maken. Wij geven u dan vrijblijvend advies, zodat u precies weet waar u aan toe bent.