Letselschade

Letselschade kan veel impact hebben, en niet alleen lichamelijk. Wat zijn de gevolgen voor uw werk en uw financiële situatie? Moet u revalideren, heeft u mantelzorg nodig en wat betekent dit allemaal voor uw toekomstplannen? Singh Raaijmakers Advocaten is uw onafhankelijke letselschadeadvocaat voor de regio Hoofddorp en omstreken. Wij hebben begrip voor wat u doormaakt en zetten alles op alles zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Neem snel contact op

Bij letselschade is het aan te raden om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Zo voorkomen we dat bijvoorbeeld bewijs dat belangrijk is voor uw zaak verloren gaat. Singh Raaijmakers Advocaten helpt u bij letselschade door:

  • Verkeersongevallen
  • Medische fouten
  • Bedrijfsongevallen

We helpen ook bij:

  • Productaansprakelijkheid
  • Aansprakelijkheid in privésituatie
  • Overlijden na ongeval

Second opinion letselschade

Wilt u een second opinion? Of zit u bij een rechtsbijstandsverzekeraar en wilt u graag een externe advocaat inschakelen? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. U kunt namelijk altijd overstappen. In het vrijblijvende adviesgesprek vertellen we u precies wat de mogelijkheden zijn.

Smartengeld

Naast materiële schade is er vaak sprake van immateriële schade. Dan heeft u mogelijk recht op smartengeld vanwege de vervelende gevolgen die het ongeval voor u heeft. Denkt u dat u misschien recht heeft een schadevergoeding, maar weet u het niet zeker? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, dan bespreken we samen uw zaak.

Pro Deo

Kunt u geen advocaat betalen? Dan vragen we gefinancierde rechtsbijstand voor u aan. U hoeft daar zelf niets voor te doen. Gefinancierde rechtsbijstand betekent dat u alleen een eigen bijdrage betaalt. Lees hier meer over Pro Deo.