“Voor elk probleem, een oplossing!”

Deze uitspraak typeert de werkwijze van mr. Kouvarnta. Een juridisch probleem voorkomen lukt helaas niet altijd. In dat geval gaat mr. Kouvarnta samen met u op zoek naar de beste oplossing. Natuurlijk met de juiste juridische basis, maar zonder de praktische benadering uit het oog te verliezen.

Over mw. mr. J. Kouvarnta (Janna)

Opleiding: Bachelor: Rechtsgeleerdheid, Bachelor: Europese studies & Master: International and European Law
Advocaat sinds: 2015
Rechtsgebieden: Huurrecht, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht

Juridische bijstand

Mr. Kouvarnta heeft veel ervaring met het verlenen van juridische bijstand. Al tijdens haar opleiding European studies en International public law aan de Universiteit van Amsterdam werkte ze als legal counsel in de civiele rechtspraktijk bij een rechtsbijstandsverzekeraar. In totaal deed zij dit, ook na haar opleiding, zeven jaar.

Arbeidsrecht, huurrecht en sociaal zekerheidsrecht

Sinds 2014 is zij verbonden aan Singh Raaijmakers Advocaten. Als advocaat voert zij een algemene rechtspraktijk en legt zich met name toe op het arbeidsrecht, huurrecht en sociaal zekerheidsrecht. Mr. Kouvarnta staat zowel werkgevers als werknemers bij in juridische vraagstukken, onder andere op het gebied van het ontslagrecht, transitievergoedingen, arbeidsvoorwaarden en ziekteverzuim.

Onderhandelen, adviseren en procederen

Ook huurders en verhuurders kunnen bij haar terecht, bijvoorbeeld in het geval van geschillen over huurbescherming en aanpassing van de huurprijs. Onderhandelen, adviseren en waar nodig procederen: u kunt het met gerust hart aan mr. Kouvarnta overlaten. Bovendien kan mr. Kouvarnta u bijstaan op basis van pro deo wanneer u geen juridische bijstand kunt betalen.

Incasso buitenland

Mr. Kouvarnta beschikt over goede kennis van de Griekse taal en mentaliteit die de basis vormen voor een unieke verlening van juridische diensten aan Nederlandstalige en Griekse cliënten.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u te maken met een juridisch probleem of zou dit binnenkort kunnen gaan spelen? Mr. Kouvarnta staat voor u klaar. Bel vrijblijvend naar 023 651 790 of e-mail naar j.kouvarnta@singhraaijmakers.nl.

Mr. Kourvarnta: “We lossen het probleem samen op!”

“Janna is vriendelijk, correct en houdt van korte lijnen. Ze houdt goed contact en is benaderbaar. Zij heeft mij ook zonder afspraak te woord gestaan. Janna beantwoord e-mails snel.”

Bert S.

Zaak behandeld door
Mw. mr. J. Kouvarnta

“Janna is correct, behulpzaam en niet passief. Altijd beschikbaar voor vragen (hoe onbeduidend ook) en duidelijke informatieverstrekking. Janna geeft het gevoel dat je "in goede handen" bent.

Janna heeft de verschillende opties goed uitgelegd, zodat ik een juiste keuze kon maken. Uiteindelijk is ook een goed resultaat behaald zonder dat het me veel moeite of energie heeft gekost (ook mentaal).

Janna is heel begripvol en wekt vertrouwen.

Janna, heel erg bedankt voor je hulp afgelopen tijd! Dit zijn niet echt zaken waar je je normaal gesproken als "leek" mee bezig houdt, dus het is fijn dat er iemand achter me stond om me te adviseren en een steuntje in de rug te geven.”

Tabitha F.

Zaak behandeld door
Mw. mr. J. Kouvarnta