“Voor elk probleem, een oplossing!”

Deze uitspraak typeert de werkwijze van mr. Kouvarnta. Een juridisch probleem voorkomen lukt helaas niet altijd. In dat geval gaat mr. Kouvarnta samen met u op zoek naar de beste oplossing. Natuurlijk met de juiste juridische basis, maar zonder de praktische benadering uit het oog te verliezen.

Over mw. mr. J. Kouvarnta (Janna)

Kouvarnta Advocatuur
Kvk.nr.: 72781955
BTW.nr.: NL235046620B01

Opleiding: Bachelor: Rechtsgeleerdheid, Bachelor: Europese studies & Master: International and European Law
Advocaat sinds: 2015
Rechtsgebieden: Huurrecht, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht

Mr. Kouvarnta is aangesloten bij de Nederlandse organisatie van advocaten.

Juridische bijstand

Mr. Kouvarnta heeft veel ervaring met het verlenen van juridische bijstand. Al tijdens haar opleiding European studies en International public law aan de Universiteit van Amsterdam werkte ze als legal counsel in de civiele rechtspraktijk bij een rechtsbijstandsverzekeraar. In totaal deed zij dit, ook na haar opleiding, zeven jaar.

Arbeidsrecht, huurrecht en sociaal zekerheidsrecht

Sinds 2014 is zij verbonden aan Singh Raaijmakers Advocaten. Als advocaat voert zij een algemene rechtspraktijk en legt zich met name toe op het arbeidsrecht, huurrecht en sociaal zekerheidsrecht. Mr. Kouvarnta staat zowel werkgevers als werknemers bij in juridische vraagstukken, onder andere op het gebied van het ontslagrecht, transitievergoedingen, arbeidsvoorwaarden en ziekteverzuim.

Onderhandelen, adviseren en procederen

Ook huurders en verhuurders kunnen bij haar terecht, bijvoorbeeld in het geval van geschillen over huurbescherming en aanpassing van de huurprijs. Onderhandelen, adviseren en waar nodig procederen: u kunt het met gerust hart aan mr. Kouvarnta overlaten. Bovendien kan mr. Kouvarnta u bijstaan op basis van pro deo wanneer u geen juridische bijstand kunt betalen.

Incasso buitenland

Mr. Kouvarnta beschikt over goede kennis van de Griekse taal en mentaliteit die de basis vormen voor een unieke verlening van juridische diensten aan Nederlandstalige en Griekse cliënten.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u te maken met een juridisch probleem of zou dit binnenkort kunnen gaan spelen? Mr. Kouvarnta staat voor u klaar. Bel vrijblijvend naar 023 651 790 of e-mail naar jk@singhraaijmakers.nl.

Mr. Kourvarnta: “We lossen het probleem samen op!”

“Janna is zeer benaderbaar, sociaal en prettig in de omgang. Snelle reactietijd op vragen en afspraken. Vlotte communicatie en stelt heldere vragen om het probleem volledig in kaart te brengen. Daarnaast ook geduldig, Janna neemt de tijd om naar het verhaal van je cliënt te luisteren.

Janna heeft een heldere en scherpe manier van communiceren met cliënt en tegenpartij. Janna weet steeds weer nieuwe argumenten aan te dragen om de tegenpartij te laten realiseren dat ze niet in hun recht staan. Daarnaast is Janna een goede motivator voor mij geweest om niet op te geven en door te gaan tot we het gewenste resultaat hadden bereikt.

Janna is pittig, zet zich voor de volle 100% in om het beste resultaat te behalen zonder dat de wensen van de cliënt uit het oog te verliezen.”

Alida S.

SinghRaaijmakers Hoofddorp portret Janna Kouvarnta
Zaak behandeld door
Mw. mr. J. Kouvarnta

“Janna heeft inlevingsvermogen, daadkracht en tact. Janna had de zorg dat ik mijzelf niet te kort zou doen, toen ik de handdoek in de ring gooide door emoties veroorzaakt door burnout. Janna houdt het belang van je cliënte in het oog en lost het zakelijk op. Janna is open, doelgericht en daadkrachtig gaat door tot de cliënte tevreden is.”

Ike A.

SinghRaaijmakers Hoofddorp portret Janna Kouvarnta
Zaak behandeld door
Mw. mr. J. Kouvarnta